
Türk unutmadı unutmayacak
Ceddini, şehidini hep anacak
Bu bayrak semada dalgalanacak !!!!!
29 ekim Türk Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun....

TÜRK BAYRAĞI KURABİYESİ:250 gr odasıcaklığındaki margarinimize 1 ç.b. pudra şekeri ekleyerek elimizle iyice özüyoruz.1 ç.b. sıvıyağ,1 yumurta, 1 ç.b. mısır nişastası, 1 paket kabartma tozu-vanilya ve aldığı kadar unuda ilave ederek yumuşak bir hamur yoğuruyoruz.


hamurun diğer kısmı ilede ay ve yıldız kalıpları keserek dikdörtgen kestiğimiz parçalara bayrak şeklinde ekliyoruz.150 derecede ısınmış fırınımızda pişiriyoruz.çayla beraber servis ediyoruz.
AFİYET OLSUN
Sofra Yemek Tarifleri Sitesi Pratik Kek Pasta Tarifleri ile Sizlerle.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder