Kestaneli Pasta Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

5 Mayıs 2013 Pazar

Kestaneli Pasta Tarifi

Kestane seviyorsanız ve mozaik pastayı kestaneli denemek isterseniz buyrun tarife:)

MALZEMELER:

2 paket carte d'or çikolatalı pudıng
4,5 su bardağı süt
2 paket eti petitbeurre klasik kare bisküvi
1 limon kabuğu rendesi
1 avuç kadar iri çekilmiş fındık
1 paket vanilya
350 gr.kestane şekeri

üzeri için :
yarım ölçü çikolata sos
beyaz damla çikolata
toz antep fıstığı

YAPILIŞI:

Pudıngleri süt ile karıştırarak pişirin ,biraz ılıtın.İçine bisküvileri iri iri kırın.Fındık ,vanilya ,limon kabuğu rendesi katın karıştırın.Kestane şekerlerini ister doğrayın ister ezip karışıma ekleyin.Hepsini kaşıkla bir güzel karıştırın.Dikdörtgen borcam kek kalıbına önce aliminyum folyo döşeyin sonrada bu karışımı dökün.Derin dondurucuya atın.Servis zamanı çikolata sosu yarım ölçü olarak hazırlayın önceden dolaptan çıkarıp çözdürdüğünüz pastaya soğumuş sosu döküp süsleyin.
Afiyetolsun.
Özel Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here