Kedidilli Çilekli Pasta Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Mayıs 2013 Cuma

Kedidilli Çilekli Pasta Tarifi

Lezzetli pasta tarifleri verilir de çilekli pasta olmaz mı. Önce tüm arkadaşlarıma ve ziyaretçilerime günaydınlar dileyerek sevgilerimi gönderiyorum.her gününüz önce sağlıklı sonra mutlu ,huzurlu geçsin dileklerimle bugün sizlerle lezzetli bir tatlı tarifi paylaşmak istiyorum.sizlerde benim gibi sütlü tatlı seviyorsanız bu tatlıyı mutlaka denemenizi tavsiye ederim.buyrun bakalım.


malzemeler:
1 lt süt
yarım pk margarin
1 su bardağı un
1 su bardağı tozşeker
1 pk vanilya
1 poşet kremşanti
1 pk kadidili
2 okdr oetker dağçileği tadında pelte

tencerede margarin eritilir ve un eklenerek 10 dk kavrulur.sürekli karıştırılarak süt ve toz şekerde ilave ettikten sonra koyulaşana kadar pişirilir.pişen muhallebiye 1 pk vanilya eklenerek mikserle çırpılır.ılıyan muhallebiye 1 poşet toz kremşanti eklenerek tekrar mikserle çırpılır.
dikdörtgen borcama kedidilleri tek sıra dizilir.üzerine muhallebi dökülerek kaşıkla düzeltilir.
tatlı soğuyunca 2 pk dağçileği tadında pelte üzerindeki tarife göre pişirilir ve muhallebinin üzerine dökülür.en az 3-4 saat buzdolabında bekletilen tatlı soğuyunca servis yapılır.
afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here