Etli Kabak Yemeği Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Mayıs 2013 Pazartesi

Etli Kabak Yemeği Tarifi

Kabakların kabuklarını soyun. Önce ikiye bölün, daha sonra verev doğrayın. Eti tereyağı, kıyılmış soğan ve sarmısakla birlikte bir tencereye alın. 10 dakika karıştırarak kavurun. Kabağı ekleyip 5 dakika pişirin ve salçaları katın. Bir iki dakika sonra suyunu ekleyin. Tuzunu ayarlayın. Tencerenin kapağı kapalı olarak orta ateşte 20 dakika pişirin. Kıyılmış maydanoz ekleyip ocaktan alı

MALZEMELER:

4-5 adet kabak, 250 gram kuşbaşı kuzu eti
3 çorba kaşığı tereyağı
2 adet soğan, 3 diş sarmısak
1'er çorba kaşığı domates ve biber salçası
Yarım demet maydanoz, 1 su bardağı sıcak su, tuz

YAPILIŞI:




Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here