BROKOLİ ÇORBASI TARİFİ - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Mayıs 2013 Cuma

BROKOLİ ÇORBASI TARİFİ




1 KASE BROKOLİ ÇORBASININ KALORİSİ 50KKAL'DİR.

MALZEMELER (~~10 PORS.İÇİN):

1 yemek kaşığı zeytinyağı
1 adet orta boy kurusoğan
2 prç sarımsak
1 adet orta boy patates
500 gr. brokoli
5 su bardağı (1 lt.) kaynar su
1 avuç dereotu
1/2 kutu konserve mısır tanesi
Tuz ve taze öğütülmüş karabiber

TARİFİ :

Orta boy bir tencerenin içine yağı koyun. Ardından yemeklik doğradığınız soğanı ve sarınsağı ekleyin ve şeffaflaşana kadar kavurun.
Pateteslerin kabuklarını soyun, yıkayın ve küp küp doğrayın. Tencereye ekleyin ve orta ateşte, soğanlarla birlikte biraz kavurun.
Yıkayıp, küçük parçalara ayırdığınız brokolileri ve kaynar suyu ekleyin.
Bütün malzemeyi sebzeler iyice yumuşayana kadar pişirin. Hazır olunca ocaktan alın ,dereotunu ekleyin.
El blenderiyle sebzeleri püre haline getirin.Bu aşamada mısırı ekleyin.Tuzunu, karabiberini ayarlayın. Yoğunluğu az ise biraz daha kaynatın ve ardından servis yapın.
AFİYET OLSUN :)

En Leziz Yemek Tarifleri için Kadınlar Burada Buluşuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here