Asma Yaprağı Sarması Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

25 Mayıs 2013 Cumartesi

Asma Yaprağı Sarması Tarifi

Yaprak hemde asma yaprağı ile birde zeytinyağlı dolma tarifi bu kaçmaz üzülürsünn.
Malzemeler :
500 gr. kıyma,
300 gr. yaprak,
2 adet soğan,
1 kaşık yağ,
Maydanoz,
Tuz,
karabiber,
1 limon,

Asma Yaprağı Sarması Tarifi:

1) Taze yaprakları ayıklayıp tuzlu limonlu kaynar su­ya koyup hafifçe haşlayınız.
2) Etli dolma içini hazırlayınız.
3) Haşlanmış yaprakların tüyü yüzüne birer parça koyup 3 cm. boyun da sarınız.
4) Tencereye dizip bitince dolmaların üzerine yap­rak koyup üzerine çıkıncaya kadar su koyunuz.
5) Yağsız olduğunu görürseniz 1 kaşık yağ, sulandı­rılmış salça veya bir domates ve limon suyu sı­kıp pişiriniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here