MUHTEŞEM LEZZET AKITMA - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2 Nisan 2013 Salı

MUHTEŞEM LEZZET AKITMA

Muhteşem bir hüner güzel bir tat için Akıtma Nasıl Yapılır


Bu nefiss akıtmanın tarifine geçmeden önce hepinizden çok çok dualarınızı istiyorum arkadaşlar..:)))
Pazartesi günü çenemden ameliyat olacağım..:((( Son 1aydır ağrı kesicilerin bile yetersiz kaldığı,kabus gibi günler geçiriyorum.
Haberlerde filan görürdüm hep,doktor hatası yüzünden insanların başına gelenleri ama tabii hiç  aklıma gelmezdi böyle bir durumla karşılaşacağım..:((((
Çürük iki dişime yapılacak kanal tedavisiyle dişlerimin kurtulacağı söylendi ama bırakın dişlerimi çenemdem bile oldum.Kanal tedavisi yaptıranlar bilirler iğneye benzeyen sivri aletlerle diş oyulur ve içindeki hastalıklı doku,sinirler alınır ve içi ilaçla doldurulup kapatılır.
Bende ise bu sivri aleti,alttaki dişimden,çenemin kemiğine kadar sokmuş,oymuş ve diğer üst dişimde de neredeyse burnuma kadar sokup kemiğe zarar vermiş.
En kötüsü buraları, ne olduğu anlaşılmayan sert bir maddeyle doldurmuş ve bunlarda çenemde bulunan sinirlerde baskı yaptığı için hem  ağrı  hemde dudaklarımda uyuşukluk var.
Yaşadığım ağrıları anlatmama imkan yok..:((( İyi bir profesör bulup ameliyat olabilmek için uzun süre beklemek zorunda kaldım çünkü çenemde bulunan sinirlerin olduğu bölge temizlenecek ve  riskli bir operasyon olacak ve ameliyattan sonra dudaklarımdaki  uyuşukluk kalıcı olabilir.
Çok korkuyorum ne olur benim için dua edin,hayırlısıyla hiç bir hasar kalmadan bunu atlatırım inşallah..:((


Malzemeler :

  • 2 yumurta
  • 2 su bardağı süt
  • 2 su bardağına yakın un (  boza kıvamında akışkan bir hamur olacağı için azar azar ekleyin)
  • Yarım çay bardağından 1 parmak eksik sıvıyağ
  • 1 çay kaşığı kabartma tozu
  • 1 çay kaşığı tuz
Kızartmak için yarım çay bardağı sıvıyağ

Hazırlanışı :
  1. Yumurta,süt,sıvıyağ ve tuz çırpılır.
  2. Un  ve kabartma tozu ilave edilip pürüzsüz bir kıvam alana kadar çırpmaya devam edilir.
  3. Yapışmaz tavaya 1 yk kaşığı yağ dökülür ve kızdıktan sonra hamurdan 1 kepçe alınıp tavaya dökülür.
  4. Hamur göz göz olup altı kızarana kadar pişirilir ve tersine çevrilip tekrar kızarana kadar pişirilir.
  5. Afiyet olsun.










Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here