Neskafeli Muzlu Pasta - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

20 Mart 2013 Çarşamba

Neskafeli Muzlu Pasta

Neskafeli Muzlu Pasta



Gelelim altın vuruşaaa:))) Neskafeli Mutlu Pasta. Sevgiliii Missss Zerrinnn içinn. Ta ta ta taaaaaamm......

Neskafeli Mutlu Pasta...


Malzemesi:

1 Dr. Oetker Kremşanti (kakaolu)

1 Dr. Otker dolgu kreması

1 petitboure bisküvi Süt

1 tatlı kaşığı Neskafe

Muz (süslemek için)


Sos için:

Dr. oetker çikolata sosu üzerindeki tarife göre pişirilir içine 2 çorba kaşığı neskafe atılır.


Hazırlanışı:


Bisküviler ve muz hariç tüm malzemeler mikserle çırpılır. Krema kıvamına gelince içine kırılmış bisküviler atılır ve kaşık yardımıyla harmanlanır. Derin bir kaba streç film döşenir malzeme buraya dökülür ve buzluğa konur. Donduktan sonra servis tabağına ters çevirilir. Üzerine hazırlanıp soğutulmuş sos dökülür ve muz ile süslenir.. Neskafe bu tatlıya inanılmaz bir aroma veriyor. Püf noktası bu pasta buzdolabında ne kadar dinlenirse okadar güzel oluyor. benim tavsiyem 1 gün sonra yemeniz. Dayanabilirseniz tabi:))) Afiyet olsun..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here