Dünyanın En İyi lazanya Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

27 Ekim 2013 Pazar

Dünyanın En İyi lazanya Tarifi

Dünyanın en iyi lazanya tarifi ile sizlerde muhteşem bir yemek ile tanışmaya hazırmısınız. Aylar önce hindi kıymalı lazanya tarifi sizlerin beğenisini göndermiş olduğunuz yorumlarınız ile büyük ilgi görmüştü.

lazanya tarifi resimli
lazanya tarifi
Sıra şimdi tarifimizde hazırsanız başlıyoruz.

Malzemeler

    1 £ tatlı İtalyan sosis

    3/4 pound yağsız kıyma

    1/2 bardak kıyılmış soğan

    2 diş sarımsak, ezilmiş

    1 (28 ons) ezilmiş domates olabilir

    2 (6 ons) kutular salça

    2 (6.5 ons) kutu konserve domates sosu

    1/2 su bardağı su

    2 yemek kaşığı beyaz şeker

    1 1/2 çay kaşığı kurutulmuş fesleğen yaprağı

    1/2 çay kaşığı rezene tohumu

    İtalyan 1 çay kaşığı baharat

    1 çorba kaşığı tuz

    1/4 çay kaşığı karabiber

    4 yemek kaşığı taze maydanoz doğranmış

    12 lazanya erişte

    16 gram rıcotta

    1 yumurta

    1/2 çay kaşığı tuz

    3/4 pound mozzarella peyniri, dilimlenmiş

    3/4 su bardağı rendelenmiş parmesan

Lazanya Yemeği Yapılışı

Tarifleri

  •     Iyi usanmış kadar Hollandalı bir fırında, orta ateşte sosis, kıyma, soğan ve sarımsak yemek. Ezilmiş domates, salça, domates sosu ve su ilave edin. Şeker serpin, fesleğen, rezene tohumu, baharat İtalyan, 1 çorba kaşığı tuz, karabiber ve 2 yemek kaşığı maydanoz. Kaynamaya, ara sıra karıştırarak, 1/2 yaklaşık 1 saat boyunca, kapalı.
  •     Çıban hafif tuzlu su tencereye getir. 8 ila 10 dakika kaynar suda lazanya erişte pişirin. Erişte boşaltın ve soğuk su ile durulayın. Karıştırma kabına, yumurta ile ricotta peynir, kalan maydanoz ve 1/2 çay kaşığı tuz birleştirir.
  •     Onceden 375 derece F (190 derece C) için fırın.
  •     Birleştirmek için, bir 9x13 inç pişirme çanak alt et sosu 1 1/2 su bardağı yayıldı. Et sosu üzerinde uzunlamasına 6 erişte düzenleyin. Ricotta peynir karışımı yarısı ile yayıldı. Mozzarella peyniri dilimleri üçte En. Kaşık mozzarella üzerinde 1 1/2 su bardağı et sosu ve 1/4 bardak parmesan peyniri serpin. Katmanları tekrarlayın ve kalan mozzarella ve parmesan peyniri ile üst. Folyo ile kaplayın: pişirme spreyi ile, sprey folyo ya yapışmasını önlemek, ya da folyo peynir temas etmediğinden emin olmak için.
  •     25 dakika önceden ısıtılmış fırında pişirin. Folyo çıkarın ve ek bir 25 dakika pişirin. Hizmet önce 15 dakika soğutun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages