Vişne Fıstık Kılçıksız Kek Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

18 Ocak 2015 Pazar

Vişne Fıstık Kılçıksız Kek Tarifi

Uyarlanan bu fıstık kiraz kiloluk kek, Pişirme Bites , bir tatil olsun-birlikte almak için güzel ve şenlikli mevsimsel tatlar dolu. O pişiriyor gibi, dış kahverengiler güzel bir hafif gevrek kabuk oluşturur ve neredeyse ağzınızda erir sıkı, ihale kırıntı sahiptir. kiloluk kek genellikle çok giyinmiş alamadım, ama biraz vanilya sır ve bazı kurutulmuş barberries cake biraz daha fazla karakter verir.

Kek    Vanilya Sır
350 gr Rafine yazıldığından un
50 gr Yulaf unu
2 tatlı kaşığı kabartma tozu
1/3 çay kaşığı Tuz
110 gr tereyağı, oda sıcaklığında-
100 gr Ham şeker
0,6 gr Saf Stevia ekstresi (1: 300) ya da şeker 200 gr
Oda sıcaklığında 3 Büyük yumurta,
2 tatlı kaşığı vanilya ekstresi
110 gr Bitkisel yağ
240 mi süt, oda sıcaklığında
300 gr / 1 şişe Ekşi kiraz, iyi drene
70 gr kızarmış antep fıstığı
25 gr tereyağı, eritilmiş ve soğutulmuş
2 tatlı kaşığı vanilya ekstresi
180 gr Toz şeker
1 yemek kaşığı Kurutulmuş barberries, isteğe bağlı
180C / 350F firinda. Tereyağı ve un 10-inç tüp pan.
Bir kapta un, kabartma tozu ve tuzu çırpın. Işıklarına kadar krema tereyağı, ham şeker ve Stevia. Iyi kombine kadar bir seferde, yumurta tane çırpın.
Başka bir kapta, vanilya özü, süt ve bitkisel yağ birleştirir. Iki ya da üç ilave çalışmalar, seçenek olarak, kuru bileşenlerin son ekleme ile biten, tereyağı karışımına un karışımı ve süt karışımı ekleyin. Iyi dağıtılmış kadar süzülmüş kiraz ve fıstık katlayın. Hazırlanan tavaya dökün.
Merkeze yerleştirilen bir kürdan temiz çıkıncaya kadar, 50 dakika pişirin. Vanilya sır ile tepesi önce bir tel raf üzerinde soğutun.
Küçük bir kapta sır için tüm malzemeyi birleştirin ve pürüzsüz kadar çırpın. Soğutmalı pasta üzerinde gezdirilir. Bazı kurutulmuş barberries serpin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here