Karnıyarık Tarifi Dayanilmaz Lezzeti Burada - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

10 Kasım 2014 Pazartesi

Karnıyarık Tarifi Dayanilmaz Lezzeti Burada

Karnıyarık Tarifi ile herkeze merhaba. Bu yazımda sizlere güne özel olarak pratik yemek tarifi bilgileri ve hızlı bir şekilde Karnıyarık Tarifi nasıl yapılır anlatacağım.





malzeme


  • 500 gr kıyma

  • 4 tane domates

  • 2 tane sogan

  • 5 tane biber

  • 3 diş sarımsak

  • sivi yag

  • 1 kaşık biber salcasi

  • 2 yemek kasik domates salcasi
YAPILIŞI


  • Patlıcanlar alacalı soyulup karnı yarılıp tuzlu suda bekletilir.

  • 1 saat sonra suları sıkılarak tuzlu sudan çıkarılıp kurulanıp fırın tepsisine konur közlenirler .

  • Bir yanda kıyma kavrulmaya başlanır azıcık sıvı yagla.Yemeklik doggranmış sogan ve sarımsak eklenir o da beraber kavrulur.

  • Biberlerde eklenir deva kavrulur.

  • Üzerine salçada konur ve kokusu çıkana kadar devam kavrun.

  • Patlicanlarin üzerine kasila hafif bastirip 2 ser yemek kasik kiymali harcdan ilave edin.

  • Üzerine dilimleyip domates ve biber dilimini kürdanla batirip firinda 175 derecede pisirin.

  • Afiyetler olsun. bir iftar menüsü bir porsiyonluk karni yariklar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here