Bademli Keşkül Tarifi Ramazan Menüsü - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

8 Temmuz 2014 Salı

demo-image

Bademli Keşkül Tarifi Ramazan Menüsü

Responsive Ads Here
Bademli Keşkül Tarifimiz öncesi Merhaba bugün Ramazan Sofralarının Vazgeçilmez Lezzeti ile Hızlı ve Pratik Bademli Keşkül Tarifi Tarifimiz ile sizlerleyiz.
Bademli Keşkül Tarifi için gerekli olan Malzemeler;
Bademli+Ke%C5%9Fk%C3%BCl
Bademli Keşkül

1 kg süt
1 su bardağı şeker
1 su bardağı toz badem
2 çorba kaşığı nişasta
1 yumurta sarısı
1 paket vanilya

Yapılışı
Soğuk sütü bir tencereye dökün,içine şeker,yumurta sarısı ve toz bademi ekleyin.nişastayı  biraz suyla açıp süt kaynamaya başlayınca ekleyin.kıvam bulunca servis kaselerine  paylaştırın.üzerini istediğiniz gibi süsleyin.afiyet olsun.
Not: Toz bademi bulmak biraz zor.ben kavrulmamış tuzsuz bademi sıcak suda biraz bekletip kabuklarını soyuyorum. Daha sonra rondodan geçiriyorum. Biraz zahmetli ama değer bence….

Kaynak: mintininmutfagi
Bir önceki yazımız olan Portakal Rüyası Tarifi başlıklı makalemizde mevsim tarifleri, muhallebi tarifi ve Portakal Rüyası nasıl yapılır hakkında bilgiler verilmektedir.
Videolu Bademli Keşkül Tarifi Tarifimiz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *