Cevizli Buğday Slatası Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

14 Mayıs 2014 Çarşamba

Cevizli Buğday Slatası Tarifi


 

Hem doyurucu, hem de lezzetli bir salata yapıp misafirlerinizden övgü almak istiyorsanız buyrun cevizli buğday salatasına. Bir gün öncesinden ıslatıp düdüklü tencerede 15 dakika pişirdikten sonra hazırlaması sadece 5 dakika. Haydi değişik bir salata için mutfaklara :)

Malzemeler: (4 Kişi İçin)

- 3 su bardağı haşlanmış buğday
- 4 dal yeşil soğan
- ¼ demet taze nane
- ¼ demet maydanoz
- 2 adet közlenmiş kırmızı biber
- 1 su bardağı ceviz
- ½ çay bardağı zeytinyağı
- Tuz


Yapılışı: Buğday derince bir karıştırma kabına alınır. Közlenmiş kırmızı biber, maydanoz, nane ve yeşil soğan ince bir şekilde doğranarak buğdaya eklenir. İri kırılmış ceviz, tuz ve zeytinyağı da eklenerek iyice karıştırılır ve servis edilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here