Bugün sizlere yepyeni çorba tarifleri ile artık bir tık ötenizdeyiz. Şimdi size pratik ekşili çorba tarifi sunuyoruz ve yemek pişirmenin püf noktaları ile leziz yemekleri artık yapmak çok kolay.
Malzemeler :
1 Adet Soğan
1 Çorba Kaşığı Margarin
1 Adet Patates
1 Adet Havuç
1 Adet Kereviz
1 Çay Bardağı Bezelye
1 Çorba Kaşığı Un
5 Su Bardağı Etsuyu
3 Diş Sarmısak
1 Adet Limonun Suyu
1 Çay Kaşığı Nane
Tuz
Hazırlanışı:
Yemeklik doğranmış soğanı tencereye alın. Üzerine 1 çorba kaşığı margarini koyup kavurun. http://www.sendeyim.com/yemek-tarifleri
Patates, havuç ve kerevizi küçük küçük doğrayın. 1 çay bardağı bezelyeyle birlikte tencereye koyun. Üzerine unu ilave edip 1-2 dakika daha karıştırın. Et suyunu ekleyin. Tuzu da katıp sebzeler yumuşayana dek pişirin.
Bu arada limon suyu, dövülmüş sarmısak ve naneyi karıştırın. Çorbaya ilave edip tencereyi ocaktan alın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder