Ev Turşu Çok Tuzluysa Ne Yapilmalidir - Sofra Yemek - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

2 Şubat 2014 Pazar

demo-image

Ev Turşu Çok Tuzluysa Ne Yapilmalidir - Sofra Yemek

Responsive Ads Here

Sizlere yepyeni EV TURŞUSU tarifleri ile artık bir tık ötenizdeyiz. Şimdi size pratik turşu ev tarifi sunuyoruz ve yemek pişirmenin püf noktaları ile leziz yemekleri artık yapmak çok kolay.


tur%C5%9Fu


Hazırladığınız turşu, tuzu fazla olduğu için yenemiyorsa, kabukları soyulmuş birkaç tane soğanı sirkeye koyun, bu karışımı da turşuya ilave edin ve üç dört hafta bekletin. Tadının düzeldiğini göreceksiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *