Milföy Hamuru ile Kabak Tatlisi Tarifim - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

13 Ocak 2014 Pazartesi

Milföy Hamuru ile Kabak Tatlisi Tarifim


Şaşıracaksınzı ama böyle lezzet ile ilk kez tadacaksınız işte size Milföy hamuru icersinde kabak tatlısı tarifimiz.











malzemeler




  • hazir milföy hamuru

  • yarim kilo balkabagi 

  • 1 su bardak toz seker

  • ceviz 

  • badem

  • 3 tane vanilya sekeri 

  • 1 cay kasik tarcin

  • pudra sekeri üzerine soguyunca 
hazirlanisi


  • Yarim kilo balkabagini ilk önce 1 su bardak  seker ve yaklasik bir su bardak su ile ilk önce haslayin. 

  • Sekerinin ayarini ayarlaya bilirsiniz soguyunca kabak suyunu süzdürün.

  • Ceviz ve bademi rondada dise dokunur kiyin.

  • Tarcin ve vanilya sekeri ceviz ve bademide kadip karistirin .

  • Hamurumuzu esit sekilde kesip harcimizdan 1 yemek kasik koyup kenarlarini catalla bastirip kapatin.

  • Tepsinize siralayip 175 derecede pisirin 

  • Servis yaparken üzerlerine pudra sekeri serpistirin afiyetler olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here