Milföy Hamuru ile Kabak Tatlisi Tarifim - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

13 Ocak 2014 Pazartesi

demo-image

Milföy Hamuru ile Kabak Tatlisi Tarifim

Responsive Ads Here

Şaşıracaksınzı ama böyle lezzet ile ilk kez tadacaksınız işte size Milföy hamuru icersinde kabak tatlısı tarifimiz.



DSCN9200+(2)



DSCN9196





malzemeler




  • hazir milföy hamuru

  • yarim kilo balkabagi 

  • 1 su bardak toz seker

  • ceviz 

  • badem

  • 3 tane vanilya sekeri 

  • 1 cay kasik tarcin

  • pudra sekeri üzerine soguyunca 
hazirlanisi


  • Yarim kilo balkabagini ilk önce 1 su bardak  seker ve yaklasik bir su bardak su ile ilk önce haslayin. 

  • Sekerinin ayarini ayarlaya bilirsiniz soguyunca kabak suyunu süzdürün.

  • Ceviz ve bademi rondada dise dokunur kiyin.

  • Tarcin ve vanilya sekeri ceviz ve bademide kadip karistirin .

  • Hamurumuzu esit sekilde kesip harcimizdan 1 yemek kasik koyup kenarlarini catalla bastirip kapatin.

  • Tepsinize siralayip 175 derecede pisirin 

  • Servis yaparken üzerlerine pudra sekeri serpistirin afiyetler olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *