Fırında Peynirli Kabak Yemeği Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

16 Aralık 2013 Pazartesi

Fırında Peynirli Kabak Yemeği Tarifi

Fırında Peynirli Kabak Yemeğimi Olur Demeyin İşte Tarifi.

Mutfak: Türk Süre: 30dk
MALZEMELER
4 Adet Kabak
150 gr Beyaz Peynir
1 Adet Yumurta
1 Kahve Fincani Rendelenmis Kasar Peyniri
2 Yemek Kasigi Zeytinyagi ½ Demet Dereotu Kirmizibiber, Tuz
YAPILIŞ TARİFİ
Kabaklari bütün olarak tuzlu su içinde diri kalacak sekilde haslayin. Ve süzün. Beyaz peynir, ince kiyilmis dereotu ve yumurtayi ezerek püre haline getirin.
Kabaklari uzunlamasina bölüp firin kalibina yayin. Ortalarini küçük bir kasik yardimiyle bosaltin. Çukur kisimlara hazirladiginiz peynirli harci doldurun. Üzerini kirmizibiberle süsleyin. Zeytinyagini azar azar üzerinde

gezdirin. Önceden kizdirilmis firinda peynir eriyene kadar 10-12 dakika kizartin. Sicak veya ilik olarak servis yapin.

1 yorum:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here