Yumurta -Alerjik Huni Pastalar - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

16 Kasım 2013 Cumartesi

demo-image

Yumurta -Alerjik Huni Pastalar

Responsive Ads Here

.com/blogger_img_proxy/
Yaz köşeyi dönünce ve yaz gayri resmi başlangıç ​​olmak Anma Günü ile , biraz eğlenmek ve bu hafta sonu için bazı oh-so şahane huni kek yapmak neden düşündüm . Oooooh .... YUM

 .com/blogger_img_proxy/
Huni Kek drizzled Bal ile

önce bir huni çikolatalı soslu kek hiç olmasa , bu temelde pudra şekeri , meyve veya bal ile tepesinde bir kızarmış pasta var . Bu yağda bir huni ve derin kızartma bu kadar meyilli dökülerek yapılmış . Pennsylvania Dutch bu tatlı tedavi popüler ve şimdi yaygın tüm Amerika Birleşik Devletleri üzerinde devlet fuar ve karnavallar de bulunan

oğlum de huni kek yararlanamazlar beri . San Diego County Fair , ben de evde onları yumurta - ücretsiz yapmak için nasıl anlamaya düşündüm . Bu yüzden , temel olarak benim yumurta ücretsiz krep hamuru ( Yakında bu tarifi gönderme olacak ) ne aldı birkaç malzemeyi ve işte tweaked ! Biz yumurta ücretsiz huni kek var :-)

.com/blogger_img_proxy/
Krem Şanti ve Taze Çilek ile tepesinde Huni Kek

Ben huni kek yapılan ilk kez , aslında bir stoper ile bir huni kullanılır , ama çok dağınık var . Bu yüzden bir yuvarlak uçlu bir boru çanta geçti ve çok daha kolay bir dairesel desenmeyilli dökme yaptı. Ben kullandım olabilir eminim Ziploc çanta .com/blogger_img_proxy/ aynı sonuçları ile . Ben çevrimiçi kontrol ve bir bulundu huni sürahi .com/blogger_img_proxy/ . Bu kullanışlı olurdu .

İlk olarak, onlara pudra şekeri ile tozunu çalıştı. YUM ! Sonra onları bal ile drizzled çalıştı. WOW ! Sonra krem şanti ve taze çilek ile çalıştı. OMG !


Hmmmm ..... Belki bu hafta sonu, onları dondurma ( üstüne bir kiraz ile ) ile tepesinde çalışacağım
.
< / A>
Yumurta -Alerjik Huni Pastalar < / b >
6 ila 8 huni kek hakkında yapar < / i >
Anti Not : buğday ve süt maddeler içerir < / i >

3 bardak flour

2 çay kaşığı kabartma tozu
1/2 çay kaşığı . tuz
3 su bardağı süt
4 Tbs . portakal suyu
petrol
pudra şekeri

375 F derece bir tava veya fritöz ısı yağ . ( İpucu : Yağ yeterince sıcak olup olmadığını test etmek için başka bir yoluyağ içine meyilli küçük bir miktar bırakarak gereğidir meyilli hızla yüzeye köpüren ve artış başlarsa , o zaman yağ yeterince sıcak ise meyilli kabarcıklar yavaş yavaş ve . . hemen çıkmıyorsa ,yağ ) yeterince sıcak değil

birlikte un , kabartma tozu ve tuzu eleyin . Süt ve portakal suyu karıştırın . Bir huni kullanarak, çapraz sonra daireler örtüşen meyilli dökün . Kenarlarında altın kahverengi kadar kızartın. Hafifçe hafifçe ters çevirin ve bir dakika boyunca diğer tarafta pişirmek için maşa kullanın . Pudra şekeri ile kağıt havlu ve toz ile boşaltın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *