Evet , bu hafta sonu , bir kurabiye hamuru pop (çiğ yumurta olmadan aka kurabiye hamuru ) içine benim en sevdiğim kurabiye hamuru döndü . Hamuryumurta olmadan gibi iyi tadı Neden risk salmonella ? Ben de normal bir kurabiye hamuru Cadılar Bayramı için balkabağı içine açılan döndü . Ben bu bir denemek ve benim kadar onları yakalayın vermek umuyoruz .
Malzemeler
1/2 su bardağı fıstık ezmesi
1/4 fincan tereyağı , erimiş
1/2 su bardağı dolu kahverengi şeker
1/2 bardak yulaf ezmesi , bir Cuisenart
1/8 de yere kadar - 1/4 su bardağı un ( istediğiniz kadar firma bağlı olarak hamur , bu ( kıyılmış ) ) daha kadar sağlam olacak bu yüzden buzdolabında koymak sonra soğuk yenmesi
1/2 su bardağı beyaz çikolata gidiyor hatırlıyorum
1/2 bardak karamela yongaları ( doğranmış )
2 torba portakal çikolata temyiz
yeşil tik TACS ( ya da yeşil çikolata batırılmış olan beyaz olanlar )
Tarifi
1 1 paket . Birlikte büyük bir kase , kremfıstık ezmesi , tereyağı ve paketlenmiş kahverengi şeker ( bunu yapmazsanız ,şeker grenli olabilir çünkü birlikte gerçekten krem emin olun) .
2 . Vanilya , yulaf ezmesi ve unu ekleyin. Iyi kombine .
3'e kadar karıştırın. Geri kalan tüm malzemeyi karıştırın.
4 . Topları içine rulo . Topu ( soğuk alır vekurabiye hamuru top gibibuzlu şeker sopa koymak için çalışırsanız , bu çatlar ) içine buzlu şeker sopa yerleştirin . Firma .
5'e kadar buzdolabında . Bir çift broiler veya pota içindeçikolata eritin .
6 . Sopa çıkarın. Eritilmiş çikolata içine batırın , yer geri kurabiye hamuru içindesopa /> 7.
8 sabit .
9 yapmak için üstTic Tac sopa . Bir Strafor blok içine sopa yerleştirin . Onları bir kez daldırma yapılır , kuru kadar buzdolabında geri yerleştirin. Kuruduktan sonra, süslemeleri ve paket
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder