< / Div >
Malzemeler
4 kemiksiz , derisiz tavuk göğsü , pişmiş ve rendelenmiş
1 ( 14 1/2 ons ) can haşlanmış domates ,
drene 2 kutu ( 4 ons her biri) doğranmış yeşil biberi
1 ( 28 ons) can enchilada sos
01-14 Ocak / 2 ons can tavuk suyu
1 su bardağı ince doğranmış soğan
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı kimyon
1 çay kaşığı biber
3/4 çay kaşığı karabiber
taze kişniş kıyılmış 1/4 fincan
1 fincan donmuş Bütün çekirdek mısır
1 can siyah fasulye
1 sarı kabak , doğranmış
1 kabak , doğranmış
8 ons garnitür için rendelenmiş çedar peyniri ,
8 ons garnitür için ekşi krema
Yol
1 . Bir yavaş ocak tavuk , domates , börek , enchilada sos , et suyu , soğan , tuz , kimyon , biber , biber , kişniş, mısır , fasulye , kabak ve kabak birleştirin
. 2 . . Eğerkabak ve kabak duygusal olacağını düşünebilirsiniz amakabak ve kabak güzel şekilleri düzenlenen ve olduğu bir :
Not
Kapak ve 8 saat boyunca düşük pişirin lezzetli , ama sağlıklı ek .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder