Leziz Ana Yemek Calzones Yapımı - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

18 Kasım 2013 Pazartesi

Leziz Ana Yemek Calzones Yapımı



Ben calzones SEVİYORUM . Nedense , ben pizza daha onları çok daha fazla gibi . Belki onun sadece yeteneği onları daldırma veya dolgu ricotta peynir ( benim en sevdiğim şeylerden biri ) koymak . Ne olursa olsun , bu pizza bir dilim sadece çok daha iyidir . Bu bizim evde bir calzone için tarifi benim gitmek olduğunu. Bir calzone asla varsa , korkmanıza gerek yok . Onlar düşündüğünüzden daha çok daha kolaydır. Ben her kişinin zevk için yapılabilir çünkü insanlar akşam yemeği için gelip kişisel olanlar sevişme

this kullanılır . Yarı - Homemade Pizza Sosu marinara daldırma sos için . Sadece soba üstüne kadar ısıtılır ve lezzetli olduğunu !

Calzone Hamur
1/2 bardak ılık su
2 1/4 çay kaşığı instant maya
1 1/4 su bardağı su , oda sıcaklığında
2 yemek kaşığı sızma zeytinyağı
4 su bardağı ( 22 gram ) ekmek unu , artı daha çalışma alanı ve eller toz için
1 1 / 2 çay kaşığı tuz

Calzone Dolgu için Malzemeler ( kendi beğeninize göre ayarlayın)
Ricotta peyniri
Mozzarellacheese
Pepperoni
Sosis , / pişmiş ve < br drene > Bell biber , doğranmış
Hamburger , pişmiş ve süzülmüş
Soğan , doğranmış

Calzone Hamur
talimatı: 1. . 2 fincan sıvı ölçüm fincanılık su ve maya karıştırın. 5 dakika boyunca veyamaya şişmeye başlayana kadar ayarlamanızı sağlar . Oda sıcaklığında su ve yağ ekleyin. .
2 birleştirmek için karıştırın . Büyük bir mutfak robotundaun ve tuz işleyin. Besleme tüp aracılığıylasıvı maddeler dökerken darbe devam edin. Hamuru bir top oluşturur ve iki formu Ayrılıyor kadar yavaşça dökün. Darbe kadar hamur yaklaşık 30 saniye daha uzun , pürüzsüz ve elastik (hamur biraz yapışkan olacaktır ) .
3 . Düzgün bir yuvarlak top oluşuncaya kadar birkaç vuruş için hafifçe unlanmış bir yüzeye elle yoğurun . Derin yağlı kaptahamur koyun ve plastik wrap ile kaplayın. Mayalanmaya bırakın (2 1/ 2 1 saat ) boyutunda çift .

Meclisi
talimatı: 1. . Bu deflate hamur basın . 8 - inç daire yuvarlak içine hamur rulo . İstediğiniz Topingler iledaire ( 1/2 inç sınır bırakarak ) üst yarısı . Maddeler üzerinde dairenin diğer yarısı katlayın ve mühür basın . Ben üst küçük bir yarık kesmek gibi ama sadece için tamamen kişisel bir tercih şey o kadar görünüyor . Hamur kalan parçaları ile tekrarlayın .
2. . Zeytinyağı ilecalzonesüstleri fırçalayın. Sizin tepsiye aktarmak ve 12-15 dakika 425 de fırında veya kızarana kadar .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages