El Diablo Çikolata Truffles - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

25 Kasım 2013 Pazartesi

El Diablo Çikolata Truffles


El Diablo Çikolata Truffles

sen benim seviyorsanız Meksika Sıcak Çikolata Truffles ama daha fazla ısı istedim , ben sadece sizin için bu ateşli sıcak mantarı oluşturduk. Sizin için yeterince sıcak değil her ihtimale karşı , El Diablo ( " Şeytan " için İspanyolca ) onlara acı biber üç katımiktarda ve üzerine acı biber bol miktarda serpilir ettik :-)

El Diablo Çikolata Truffles El Diablo Çikolata TrufflesIMG_1479

El Diablo Çikolata Truffles < / b >
3 ila 4 düzine mantarı yapar < / i >
Anti Not :
1 1 /2 lbs : süt maddeler < / i >

trüf dolgu içerir . ( 3/4 yaklaşık 3 su bardağı ) acı tatlı veya yarı tatlı çikolata
1 su bardağı krema
4 Tbs . tereyağı
2 Tbs . bal
1 Tbs . Zemin acı biber
1 çay kaşığı . vanilya

kaplama :
1 su bardağı acı tatlı veya yarı tatlı çikolata
2 çay kaşığı . kısalma

zemin kırmızı biber

trüf dolum yapmak için:
bir tencerede krema , tereyağı , bal , kırmızı biber ve vanilya birleştirin ve düşük pişirin bu kaynamaya başlayana kadar ısı . Ayrı bir kapta içindeçikolata yerleştirin . Sıcaktan krema karışımı çıkarın ve çikolata bir kase üzerine dökün . Yumuşatmak içinçikolata için birkaç dakika bekleyin . Pürüzsüz ve parlak hale gelinceye kadar tahta bir kaşıkla veya kauçuk spatula kullanarak, yavaşça karıştırılır. Naylon ile örtün ve 1 saat veya karışım buzdolabına kadar biraz firmadır .

Hattı parşömen kağıt veya mumlu kağıt ile bir çerez levha . 1trüf dolgu kaşığı ve çerez levha üzerine onları bırakın hakkında ölçün . Firma kadar yaklaşık 20 ila 30 dakika kadar buzdolabında ve daha sonra topları içine rulo . Daha fazla 10 ila 15 dakika ya da firma kadar tekrar buzdolabında .

Kaplama çikolata için , bir kaptaçikolata ve sebze kısalma birleştirmek ve sıcak su üzerinde eritin. Pürüzsüz kadar karıştırın . , Bir anda çikolata kaplama içinemantarı Bırak hızlı kat onları ve bir çatal ile çıkarın. Yavaşça herhangi bir ekstra çikolata silkeleyin ve çerez levha üzerine trüf yerleştirin. Çikolata kurar önce üst zemin kırmızı biber serpin . Hava geçirmez bir kaptamantarı saklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here