Bu şimdiye kadar bir dantel çerez yaptığınız ilk kez oldu. Ben büyük kabarık tanımlama tercih ederim ama onları denemeye karar verdi . Onlar lezzetli oldu! Onları yemek durduramaz . Ben her zaman her şeyi süper kolay olduğunu söylediğini biliyorum , ama gerçekten , bu daha kolay olamazdı ! Eğer karamel türü şeyler gibi , bu !
Malzemeler
3/4 fincan açık kahverengi şeker
1/2 bardak şekerli , hindistan cevizi kuşbaşı
denemek gerekir 1/4 su bardağı tereyağı , erimiş
1/4 su bardağı un
1/2 çay kaşığı saf vanilya özü
1/8 çay kaşığı ince deniz tuzu ( ya da sadece tuzlu tereyağı kullanın ve bu atın)
Çikolata , erimiş
Tarifi
1 ( yoğun sis veya daldırma için ) . Fırının merkezinde bir fırın raf yerleştirin. 375 derece isitin . Parşömen kağıdı ile hat 3 pişirme yaprak . Bir kenara .
2. ayarlayın. Geniş bir kapta ,kahverengi şeker , hindistan cevizi , eritilmiş tereyağı , un , vanilya ve tuz karıştırın
3 . Bir çorba kaşığı ölçer kullanarak , her bir fırın tepsisine hamuru 6 top kepçe ( bu asalakları başka gibi yayıldı çünkü tüm yemek kaşığı doldurmak yok ) . Hafifçe hamur .
4üstleri dümdüz . 8-10 dakika ( , ben daha yumuşak benim tercih fırında bitmedi yapmak ya da gevrek olacak ) hakkında altın kadar pişirin. Parşömen kağıt üzerindeçerezleri soğumasını bekleyin .
5 . ( Mikrodalga veya çift broiler kullanarak )çikolata eritin . Erimiş çikolata ( ya da eritilmiş çikolata içine yarımçerez hakkında daldırma ) ileçerezleri bir çatal , gezdirilir kullanarak üstleri .
6 . Çikolata ( yaklaşık 5 dakika ) belirledi kadar tanımlama dondurun. Oda sıcaklığında hava geçirmez bir kapta saklayın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder