Betty Crocker Havuçlu Kek - Yulaf bisküviler - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

1 Kasım 2013 Cuma

Betty Crocker Havuçlu Kek - Yulaf bisküviler

Betty Crocker Havuçlu Kek - Yulaf bisküviler

Havuçlu Kek yemek benim en sevdiğim şeylerden biridir ! Ben her zaman bu lezzetli tatlı benzersiz bir spin için arıyorum! Bu çerezler muhtemelen TÜM zamanların en sevdiğim kurabiye biri ! Eğer havuç kek seviyorsanız, bu bir deneyin ! ! !

Çerezler için Malzemeler
1 kese (1 lb 1.5 oz ) Betty Crocker ® yulaf ezmesi çerez karışımı vermek ZORUNLU
1/2 su bardağı tereyağı veya margarin ,
3/4 su bardağı rendelenmiş havuç (küçük ve kurutma makinesidaha iyi , o zamanhavuç tüm su sıkmak bir Cuisinart mayın koymak ) yumuşatılmış
1 çorba kaşığı su
1 çay kaşığı tarçın
1 yumurta

Sırlı için Malzemeler
4 ons ( 8 - oz paketinin yarısı) krem peynir , yumuşatılmış
1/4 bardak ( 1/2 çubuk ) tereyağı , /> 8 ons pudra şekeri ( 16 ons kutu 1/2 )
1/4 fincan ince
1/2 çay kaşığı vanilya


talimatı: 1. . 375 ° F. Isı fırın Geniş bir kapta, sert hamur oluşana kadar çerez maddeler karıştırın .
2. . Dışında çay kaşığı 2 inç çerez yaprak , damla hamur ungreased .
3 . Fırında 10 dakika 9 kadar veya kenarları açık altın kahverengi . Serin 2 dakika , soğutma rafları için çerez yaprak kaldırmak . Soğuk tamamen , yaklaşık 30 dakika .

Sırlı
talimatı: 1. . Küçük bir kapta , karışım krem peynir , 1 yemek kaşığı tereyağı , pürüzsüz kadar bir elektrikli karıştırıcı ile vanilya ve pudra şekeri .
2 . Çerezleri üzerinde buzlanma yayıldı . Fındık ( istenirse ) serpin .

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here