Balıkçı Limonları - Yemek Tarifi
Mutfak: Bilinmiyor Süre: 30dk
MALZEMELER
6 Adet Marul Yapragi
6 Adet Limon
250 gr. Konserve Ton Baligi
3 Tatli Kasigi Limon Suyu
2 Adet Yumurta, Tuz
3 Çorba Kasigi Mayonez
1 Çay Kasigi Karabiber Süslemek Için:1 Adet Haslanmis Yumurta
2 Çorba Kasigi Maydanoz
YAPILIŞ TARİFİ
Servis tabagina marul yapraklarini yerlestirin. 6 adet limonu ortadan ikiye
kesin. Içlerini küçük bir kasik yardimiyle bosaltin. Altlarindan ufak parçalar
kesip düzgün durmalarini saglayin. Limonlari salata yapraklari üzerine
yerlestirin.
Diger taraftan konserve ton baligini çatalla iyice ezin. 3 tatli kasigi limon
suyu, haslanip küçük küçük dogranmis 2 adet yumurta, tuz, 1 çay kasigi
karabiber ve 3 çorba kasigi mayonezi de beligin üzerine ekleyin.
Hazirladigimiz bu harci limonlarin içine doldurun. Ince ince kiyilmis maydanoz ve yumurta ile süsleyip servis yapin.
Ellerinize Sağlık ve Afiyet Olsun!
Post Top Ad
Responsive Ads Here
24 Kasım 2013 Pazar
Anasayfa
balık için lümon
balık limonu
balık mezeleri
Balık ve Deniz
limon süsleme
limon süsleme sanatı
Balikci Limonlari - Yemek Tarifi
Balikci Limonlari - Yemek Tarifi
Etiketler
# balık için lümon
# balık limonu
# balık mezeleri
# Balık ve Deniz
# limon süsleme
# limon süsleme sanatı
Share This
Kim? HikmetSütlüce
limon süsleme sanatı
Etiketler:
balık için lümon,
balık limonu,
balık mezeleri,
Balık ve Deniz,
limon süsleme,
limon süsleme sanatı
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder