Vişneli İrmik Tatlısı - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

21 Eylül 2013 Cumartesi

Vişneli İrmik Tatlısı


Vişneli İrmik Tatlısı
Vişneli İrmik Tatlısı

Malzemeler :


  • 4 su b. süt
  • 1 su b. irmik
  • 1.5 su b. tozşeker
  • 1 su b. krema
  • 1 p. vanilya
  • 1 kase vişne



Hazırlanışı :

Tencereye 4 su bardağı sütü alın.Üzerine 1 su bardağı irmik,1.5 su bardağı toz şeker ,1 paket vanilya ilave edip pişirin.Krema koyulaşınca şekersiz kremayı ekleyip bir taşım kaynatın.

Kaselere vişneleri paylaştırın.Üzerine irmikli muhallebiyi döküp bir gece buzdolabında soğuduktan sonra ters çevirerek servis edin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here