Tavuk Kebabı - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

6 Ağustos 2013 Salı

Tavuk Kebabı

Tavuk Kebabı

Herkese merhaba,

Son 2 tarifte yılbaşı için sizlere meze ve atıştırmalık önerilerim olmuştu. Bugün yılbaşı gecesi ve eminim birçok evde hazırlıklar şimdiden başlamıştır.

Henüz ne yapacağınıza karar vermediyseniz oldukça basit olan tavuk kebabını deneyebilirsiniz...

Hepinize tahmininiz ve dileklerinizden çok daha güzel bir yıl diliyorum...
Sevgiler, görüşmek üzere



Tavuk Kebabı
Malzemeler

2 adet tavuk göğsü
1 adet kuru soğan
yarım demet maydanoz
1 diş sarımsak
1 adet yumurtanın akı
2 yemek kaşığı galeta unu
tuz
karabiber
kimyon (Tarif Sofra Dergisinden alınmıştır.)


Yapılışı

Tavuk eti robotta çekilerek kıyma haline getirilir. (Ben tavuğu alırken kasapta çektirdim) Tavuk kıymanın içine doğranmış soğan, kıyılmış maydanoz, dövülmüş sarımsak, yumurta akı, galeta unu,tuz, karabiber ve kimyon eklenir ve hepsi karıştırılarak yoğurulur. Et çöp şişlere geçirilir ve ızgara da iki tarafı pişene, kızarana kadar iyice pişirilir. Kebap pişince kızarmış patates ve ızgara domates ile beraber servis edilir.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages