Bu yedik ilk kez benim gelecekteki anne-in-law oldu. Helen harika bir aşçı. Geçenlerde Kuzey Carolina evinde onu ziyaret zevk vardı ve bu tarifi yeniden keşfedildi. Daha sonra tavuk Bahçe Skillet denir, ama şimdi meraklısı bir adı ... Poulet Jardin sahiptir. Her iki şekilde de, bu lezzetli
bir tavuk kadar kesin. Ben de tenli
terbiyeli tuz ile cömertçe serpin ve un sallamak
Benim elektrikli tava kullanılır. Brown tavuk
her iki tarafta altın kadar açın
suyu ve şeri ekleyin, kapağını kapatın ve 45 dakika pişirin
sebze ekleyin. Tuz ve karabiber serpin
Kapak ve başka bir 15-20 dakika pişirin izin
pilav ile servis yapın. Bu nefis sos çok olacaktır. Ben Helen evinde yedim ilk kez ne vardı çünkü ben de, bu konuda bir salata ve hilal rulo gibi. Foodies harika anılar var
!
! Keyfini çıkarın
Poulet Jardin Tavuk Bahçe Skillet
Poulet Jardin
( < i> Tavuk Bahçe Tava)
1 tavuk, 3-4 £ hakkında, cut-up
2 T tereyağı
2 T yağ
terbiyeli tuz
un
1 C tavuk suyu
1 C kuru şeri
1/2 yeşil biber, dilimlenmiş
2 domates,
1 soğan,
1 paket. dondurulmuş enginar kalbi
Brown terbiyeli tuz (Ben cilt tavuk) ve un tarama (yaklaşık 1/2 C)
ile tavuk serpin tereyağı ve yağ (bir elektrikli tava kullanıyorsanız 350). Brown her iki tarafta
. (I IC sıcak suda 1 külçe küp kullanılır) suyu ekleyin ve şeri
. 45 dakika için kapak ve kaynamaya (elektrikli tava 250)
ekle sebzeler, tuz ve biber ile sezon onları ve suyu içine itmek
.. pirinç üzerinde servis sebzeler yumuşayıncaya kadar
, Kapak ve 15-20 dakika pişirin .
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder