Tavuk Haşhaş Salata
( Cookbook " Trisha Yearwood ile Ana Yemek " uyarlanan )
1 £ kemiksiz , derisiz tavuk göğsü , pişmiş ve doğranmış
2 kereviz sapı , doğranmış
2 yarım
kesilmiş C çekirdeksiz üzüm , 1 C rendelenmiş badem veya kıyılmış cevizler
1 C mayonez
1/4 tatlı kaşığı tuz
1/4 t biber
1 T haşhaş tohum
1 T dereotu
büyük bir kapta karıştırın buzdolabında tamamen kombine , Mağaza kadar .
ev yapımı ekmek veya popovers ve buzlu çay tost , sıcak kruvasan ile servis yapın. KEYFİNİ
İpucu :
için sos , pirinç veya dondurma yaparken kullanmak için tavuk pişmişsuyu kaydet daha sonra
İpucu : , 1-1/2 lb yaklaşık 3 kemiksiz , derisiz göğüsler hakkında koymak tavuk ( Bu ve pişmiş tavuk için çağrı diğer yemek tarifleri için ) , yemek için bunları varsa sadece kapsayacak şekilde sığ bir tavada , eklenti su , yaklaşık 2 C , tuz , bazı doğranmış kereviz üstleri ekleyin. Kapak ve 30 dakika pişirin veya pişirin. Ayrıca kızartma tavuk artık eti kullanabilirsiniz
.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder