Üç Renkli Tatli Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Temmuz 2013 Pazar

Üç Renkli Tatli Tarifi

Bisküvi ve pudinginiz varsa bu ikili ile muhteşem tatlılar yapabilirsiniz...

İşte bu muhteşem tatlardan birinin tarifini vereceğim size bugün...


Üç Renkli Tatlı



Malzemeler



- 1 paket kakaolu puding

- 2 paket vanilyalı puding

- 2 su bardağı vişne suyu

- 4 su bardağı süt

- 1 paket bisküvi (dilediğiniz çeşit olabilir)

- Üzerini süslemek için hindistan cevizi



Yapılışı

- 2 su bardağı süte 1 paket kakaolu pudingi katıp pudinginizi hazırlayın.

-  Borcamınızı ıslatıp (dilimleri kestikten sonra kolay çıkması için) kakaolu pudingi yayın. (Siyah kat)

-  Üzerini bir sıra bisküvi ile kaplayın. Dilerseniz bu bisküvi katının üstüne dövülmüş ceviz de koyabilirsiniz.

-  Tencerenize bu sefer 2 su bardağı sütü koyup 1 paket vanilyalı pudingi boşaltıp hazırlayın.

-  Bisküvilerin üzerine dökün ve bir sıra bisküvi ile daha kaplayın. (Beyaz kat)

-  Son olarak pembe kat içinde 2 su bardağı vişne suyuna 1 paket vanilyalı pudingi katıp hazırlayın ve borcamın en üstüne dökün. (Pembe kat)

-  Bu renklendirmeleri istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Süt yerine kullanacağınız farklı renkteki meyve suları ile katlarınızın rengi de değişecektir.

-  Tatlınız oda sıcaklığına geldikten sonra üzerini hindistan cevizi ile süsleyip buzdolabına kaldırın. Dilerseniz bir gün bekletebilirsiniz buzdolabında.

-  Dilimleyerek servis yapın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here