Et yemekleri olarak sizlere Tavuk Izgara tarifi ile mangal keyfini doyasıya yaşa.
MALZEMELER
5 tane tavuk but
1 çay bardağı süt
3 diş sarımsak
Yarım çay bardağı sıvı yağ
1 tatlı kaşığı biber salçası
Kekik
Pul biber
Karabiber
Tuz
YAPILIŞI
Tavukları kemiklerinden ayıklayıp etlerini açıyoruz. Sarımsağı ezip salça, süt ve yağ karıştırıp baharatlarını da ekleyip etlerin üzerine döküyoruz.
Bir gece önceden yada en az 1-2 saat bu şekilde dinlendirip ızgarada pişiriyoruz.
AFİYET OLSUN...
Post Top Ad
Responsive Ads Here
18 Haziran 2013 Salı
Tavuk Izgara
Etiketler
# ana yemekler
# Izgara
# ızgara yemekleri
# mangal
# tavuk
# yemek
# yemek tarifim
Share This
Kim? HikmetSütlüce
yemek tarifim
Etiketler:
ana yemekler,
Izgara,
ızgara yemekleri,
mangal,
tavuk,
yemek,
yemek tarifim
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Post Bottom Ad
Responsive Ads Here
Author Details
Merhaba! Ben Derya, Sofra Yemek Tarifleri blogunun yazarıyım. Blogumda hem geleneksel Türk mutfağından hem de modern tariflerle dolu içerikler paylaşıyorum. Herkese hitap eden pratik ve lezzetli yemek önerilerimle sofralarınıza ilham katmayı amaçlıyorum. Keyifli pişirmeler!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder