Tavuk Izgara Tarifi Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Haziran 2013 Cumartesi

Tavuk Izgara Tarifi Nasıl Yapılır

Tavuk Izgara Tarifi Nasıl Yapılır
Evdeki vazgeçilmez yemeklerimizden olan tavuk ile harika bir lezzet ortaya çıkarmaya hazır olun.


Tavuk Izgara Tarifi Malzemeleri :
  • 2 Yemek Kaşığı domates salçası
  • 1 yemek kaşıgı pul biber
  • 6 Adet Sarmısak
  • bir miktar kekik
  • Tuz
  • Bir Miktarda Yağ
  • 6 Adet Tavuk Budu

 Tavuk Izgara Tarifi Yapılışı :

Tavugun derisini seven derisiylede yapabilir. Ben ise tavugun derisni yüzmekten yanayım. Daha sonra ayrı bir kapta sarmısaklarımızı ufak ufark dogruyoruz, ardından pul biber kekik tuz ve domates salçamızı karıştırıp yagımızı ilave ettikten sonra üzerine az miktarda da su ilave edip sosumuzu homojen bir hale getiriyoruz. Ardından ise tavugumuzu tepsimize dizdikten sonra üzerine sosumuzu gezdiriyoruz. Tavuklarımızı tepsiye dizmeden önce isterseniz bıçakla ufak kesikler atabilirsiniz tavuk buduna içlerinin daha iyi pişmesi için. Daha sonra fırınımıza koyuyoruz ve harika bir lezzet ortaya çıkıyor. İsteyenler ise eger bunu aynı şekilde sosumuzda yaklaşık 15 dakika kadar beklettikten sonra ızgarımzda veya mangalda pişire bilirsiniz. Fakat eger soslu olsun diyorsanız fırın daha güzel diye düşünüyorum.

Afiyet Olsun.

Tavuk Izgara Tarifi nasıl yapılır, pratik Tavuk Izgara nasıl yapılır, Tavuk Izgara Tarifi neler koymalıyım, Tavuk Izgara Tarifi neler girer.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here