Cevizli Kek Tarifi Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Haziran 2013 Cumartesi

Cevizli Kek Tarifi Nasıl Yapılır

Cevizli Kek Tarifi Nasıl Yapılır

 Hanımların beş çaylarının vazgeçilmez tatlısı olan ve misafirlerinde beyenerek yediği Cevizli Kek  yapımında bugun sizlerle olacagım.

Cevizli Kek Tarifi Malzemeleri :
  • 5 Adet Yumurta
  • 2 Su bardağı Toz Şeker
  • Yaklaşık 3 bardak ceviz içi
  • Kabartma Tozu
  • 2 Bardak Un (yetmezze biraz daha ilave edebilirsiniz.)
  • Bir Miktar Vanilya
  • 2 Çay bardağı Margarin
  • 2 Tatlı kaşığı Tarçın


Cevizli Kek Tarifi Yapılışı :

Öncelikle şeker ile yumurtalarımızı bir kaba koyup güzelce karıştırıyoruz. Daha sonra 2 yemek kaşıgı yağımızı biraz eritip diger malzemelerle birlikte kaba koyup güzelce karıştırıyoruz. Cevizlerimizi isteye baglı olarak isterseniz minik parçalara ayırabilirsiniz istersenizde tüm koyabilirsiniz. Ama benim önerim tüm koymanız çünkü yerken agzınıza cevizin tüm gelmesi daha güzel olur. Daha sonra ise önceden yaglanmış kabımıza hazırladığımız harcı ilave edip fırınımıza koyup pişiriyoruz.

Afiyet Olsun

Cevizli Kek Tarifi nasıl yapılır, pratik yemek tarifi, Cevizli Kek Tarifi online yemekler, Cevizli Kek Tarifi ne güzel nasıl yapılır, Cevizli Kek Tarifi neler koymalıyım, Cevizli Kek Tarifi ne yapmalıyım

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here