Asma Yaprağı Sarması Tarifi Nasıl Yapılır - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

8 Haziran 2013 Cumartesi

Asma Yaprağı Sarması Tarifi Nasıl Yapılır

Asma Yaprağı Sarması Tarifi Nasıl Yapılır

Herkesin severek yediği salamurası sayesinde hermevsim elimzin altın olan ve etl ve etsiz secerenekleriyle sofralarımızın vazgeçilmez yemeği olan Asma Yaprağı Sarması yapılışını hep beraber yapmaya çalışacaz. Yanına yogurt ile servis yapılığında harika bir görüntü oluşturabilirsiniz.


Asma Yaprağı Sarması Tarifi Malzemeleri :
  • Yaklaşık yarım kilo pirinç
  • 300 Gram Asma Yaprağı Salamura olabilir
  • 1 Adet Sogan
  • 2 Adet Domates
  • Yeşil Nane
  • Maydanoz
  • Nar Ekşisi
  • Yağ
  • 2 adet yeşil biber
  • Karabiber
  • Tuz
 Asma Yaprağı Sarması Tarifi Yapılışı :

Öncelikle malzemelerimizi güzelce doyruyoruz. Pirincimizi yakadıktan sonra pirinçle birlikte karıştırıyoruz. Ardından Salamura olarak aldığımızı Asma Yaprağımızı Güzelce Yıkadıktan Sonra artık sarmalarımızı sarmamız içn önümüzde hiç bir engel kalmamış oluyor. Bize sadece güzelce sarmak ve ince olmasına özen göstermek kalıyor.
Afiyet Olsun

Asma Yaprağı Sarması Tarifi neler yapmalıyım, Asma Yaprağı Sarması Tarifi neler koyulur, Etsiz Asma Yaprağı Sarması Tarifi nasıl olur, Asma Yaprağı Sarması Tarifi pratik yemek tarifi,

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here