KARNIBAHAR KÖFTESİ TARİFİ - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

21 Mayıs 2013 Salı

KARNIBAHAR KÖFTESİ TARİFİ


1 ADET KARNIBAHAR KÖFTESİ 70 K KALORİDİR.

MALZEMELER :(~~10 adet için)

1/4 karnıbahar
1/2 orta boy soğan
1 yumurta
5-6 yemek kaşığı un
Bir tutam maydanoz,bir tutam dereotu
Tuz,kimyon,karabiber,yenibahar,pulbiber
Kızartmak için 2 yemek kaşığı zeytinyağı

YAPILIŞI :

Karnabaharı parçalayıp haşlayın,suyunu süzüp robottan çekin.
Bir sügeçle suyunu akıtın.
Soğanı küçük küçük doğrayın,maydanoz ve dereotunu doğrayın bütün malzemeleri karıştırın.
En son yumurtayı kırıp hafifçe karıştırın ki karışım fazla sulanmasın
Tavaya 2 yemek kaşığı kadar sıvıyağı ekleyin ısıtın.
Karışımdan kaşıkla alıp ,kaşığın arka tarafıyla şekil vererek köfte şekli verin ve tavaya dizin.Arkalı önlü kızartıp servis yapın.AFİYET OLSUN :)
En Leziz Yemek Tarifleri için Kadınlar Burada Buluşuyor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here