DEREOTLU POĞAÇA TARİFİ - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

1 Mayıs 2013 Çarşamba

demo-image

DEREOTLU POĞAÇA TARİFİ

Responsive Ads Here
image_1364509020833655Misafirlerim için kahvaltıya hazırladığım dereotlu poğaça tarifi..

MALZEMELER:

  • 2 adet yumurta( birinin sarısı üzeri için ayrılacak)
  • 1/2 çay bardağı yoğurt
  • 1/2 paket Teremyağ
  • 1 çay bardağı sıvıyağ
  • 5-6 dal dereotu
  • 1 paket kabartma tozu
  • Aldığı kadar un

YAPILIŞI :
Hamur için dereotu hariç tüm malzemeyi kulak memesi kıvamında yoğuralım,
Dereotunu önceden yıkayıp kurulayalım ve doğrayıp hamura katalım,biraz daha un ilave edelim(dereotu hamuru yumuşattığı için)ceviz büyüklüğünde toplar yapıp yağlı kağıt serdiğimiz tepsiye dizelim ve üzerine yumurta sarısı sürelim 180 derecede pişirelim .

Sofra Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *