PIRASALI MİLFÖY GÖZLEME - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yeni

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

1 Mayıs 2013 Çarşamba

PIRASALI MİLFÖY GÖZLEME

Acil kurtarıcı bir tarif var sırada çok güzel ve pratik milföy demeseniz de olabilir, anlaşılmıyor çünkü. Patates ve peynirli de yapıyorum ama en önce tükenen pırasalı oluyor.Ne şekilde yaparsanız yapın nefis bir bir tat ve böreğe çok yakışıyor.

MALZEMELER:

  • 1 paket milföy hamuru
  • 500 gr pırasa 
  • sıvı yağ 
  • tuz-karabiber-pulbiber
  • 1 yumurta sarısı (üzerine sürmek için)
  • susam-çörek otu 

YAPILIŞI:
Pırasaları ince ince doğrayıp yağda kavuralım ,yumuşayınca ocaktan alıp tuz ve baharatını ilave edelim.
Milföy hamurlarımızı ucuca ekleyip biraz açalım,iç harcı koyup rulo yapalım ve merdane ile yassılaştıralım.
Fırın tepsimize yerleştirip üzerine yumurta sarısı sürüp  dilimleyip pişirelim.Bir paket milföy hamurundan 5
gözleme çıkıyor.

Sofra Yemek Tarifleri

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here