17 Ocak 2014 Cuma

Galetaunlu börek ve yoğurt soslu sebze haşlama tarifi

Yeni tariflerim tüm arkadaşlarıma ve ziyaretçilerime günaydınlar dileyerek sevgilerimi gönderiyorum.her gününüz mutlu sağlıklı geçsin dileklerimle bugün sizlerle iki kolay tarif paylaşmak istiyorum.galetaunlu çıtır böreğin tarifini daha öce yayınlamıştım ama tekrar isteyen arkadaşlar için linki tıklayın lütfen.


milföy tadında çıtır çıtır.mutlaka denemelisiniz.



yoğurtlu-soslu sebze haşlama

karnıbahar,brokoli ve havuçlar ayrı ayrı tuzlu suda haşlanır ve borcama dizilir.üzerine sarımsaklı yoğurt dökülür.küçük bir tavada sıvıyağ ,kırmızı pulbiber ve nane yakılır.yoğurdun üzerine gezdirilir.
afiyet olsun.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder