12 Kasım 2013 Salı

Güveçte mantarlı kaşarlı tavuk Tarifi

Güveçte mantarlı kaşarlı tavukMükemel Lezzet Güveçte mantarlı kaşarlı tavuk Tarifi.

Malzemeler:

300 gram tavuk sarma (kuşbaşı)
400 gram tavuk göğsü (kuşbaşı)
350 gram mantar
3 domates
4 sivri biber
3-4 diş sarımsak
200 gram rendelenmiş kaşar
2 kaşık tereyağı
Yarım çay bardağı sıvıyağ

Yapılışı:

Tavukları tavada tereyağı ve sıvıyağ ile birlikte suyunu çekene kadar kavurun. Mantarları doğrayıp üzerine ilave edin. 10-15 dakika kadar kavurduktan sonra sarımsak,domates ve biberleri de doğrayıp ilave edin. Pişince güvece koyun ve üzerine kaşar serpip 180-200 derecelik fırında pişirin.

Güveçte mantarlı kaşarlı tavuk

Güveçte Sebzeli Piliç Tarifi ilde değişik lezzetlere ulaşabilirsiniz tavsiyemdir.

Afiyet olsun


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder