20 Ağustos 2013 Salı

Cathy Curry Chicken


Benim iyi arkadaşım Cathy bu lezzetli bir yemek beni tanıştırdı , ben onun onuruna yeniden adlandırılabilir ettik . Bu şirket için harika bir yemek var vaktinden önce ve sonra sadece fırın içine pop bir hazırlık bu çünkü. Bu birlikte kırbaç çok kolay . Sadece ikimiz ve başka bir yemek için kalanlar için yaparken ben yarısında tarifi kesti. . Cathy Curry Chicken
Cathy Curry Chickenertesi gün (bu nedenle adı serin )
pirinç ve soğuk üzerinde veya oda sıcaklığında sıcak servis yapın Cathy Curry Chicken < / b >
6-8 kemiksiz tavuk göğsü < / b >
1 / 2 çubuk tereyağı
1/2 C bal
1/4 C Dijon hardalı
2 T sarı hardal
1 T köri tozu
1/2 juiced kireç ve kabuklu rendelenmiş
1 tatlı kaşığı tuz
1 diş sarımsak , kıyılmış

bir 9x13 güveç içinde tek kat olarak tavuk göğsü düzenleyin . Çok büyük ise uzunlamasına ikiye kesin.
Bir tencerede kalan malzemeyi birleştirin ve bir taşım kaynatın . Ateşten alın . Tavuk üzerine dökün
Bake @ bir veya iki kez dayak 35-45 dakika 350 ,

keyfini çıkarın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder