28 Temmuz 2013 Pazar

Üç Renkli Tatli Tarifi

Bisküvi ve pudinginiz varsa bu ikili ile muhteşem tatlılar yapabilirsiniz...

İşte bu muhteşem tatlardan birinin tarifini vereceğim size bugün...


Üç Renkli Tatlı



Malzemeler



- 1 paket kakaolu puding

- 2 paket vanilyalı puding

- 2 su bardağı vişne suyu

- 4 su bardağı süt

- 1 paket bisküvi (dilediğiniz çeşit olabilir)

- Üzerini süslemek için hindistan cevizi



Yapılışı

- 2 su bardağı süte 1 paket kakaolu pudingi katıp pudinginizi hazırlayın.

-  Borcamınızı ıslatıp (dilimleri kestikten sonra kolay çıkması için) kakaolu pudingi yayın. (Siyah kat)

-  Üzerini bir sıra bisküvi ile kaplayın. Dilerseniz bu bisküvi katının üstüne dövülmüş ceviz de koyabilirsiniz.

-  Tencerenize bu sefer 2 su bardağı sütü koyup 1 paket vanilyalı pudingi boşaltıp hazırlayın.

-  Bisküvilerin üzerine dökün ve bir sıra bisküvi ile daha kaplayın. (Beyaz kat)

-  Son olarak pembe kat içinde 2 su bardağı vişne suyuna 1 paket vanilyalı pudingi katıp hazırlayın ve borcamın en üstüne dökün. (Pembe kat)

-  Bu renklendirmeleri istediğiniz şekilde yapabilirsiniz. Süt yerine kullanacağınız farklı renkteki meyve suları ile katlarınızın rengi de değişecektir.

-  Tatlınız oda sıcaklığına geldikten sonra üzerini hindistan cevizi ile süsleyip buzdolabına kaldırın. Dilerseniz bir gün bekletebilirsiniz buzdolabında.

-  Dilimleyerek servis yapın.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder