Kabakların
kabuklarını soyun. Önce ikiye bölün, daha sonra verev doğrayın. Eti
tereyağı, kıyılmış soğan ve sarmısakla birlikte bir tencereye alın. 10
dakika karıştırarak kavurun. Kabağı ekleyip 5 dakika pişirin ve
salçaları katın. Bir iki dakika sonra suyunu ekleyin. Tuzunu ayarlayın.
Tencerenin kapağı kapalı olarak orta ateşte 20 dakika pişirin. Kıyılmış
maydanoz ekleyip ocaktan alı
MALZEMELER:
4-5 adet kabak, 250 gram kuşbaşı kuzu eti 3 çorba kaşığı tereyağı 2 adet soğan, 3 diş sarmısak 1'er çorba kaşığı domates ve biber salçası Yarım demet maydanoz, 1 su bardağı sıcak su, tuz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder