Shirataki Spaghetti Stir-fry with Shrimp - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

18 Ocak 2015 Pazar

Shirataki Spaghetti Stir-fry with Shrimp

Shirataki (shee-rah-TAH-kee) erişte Japonya ve Çin'de yetişen yam gibi Konjac bitkisinin köklerinden gelen Konjac unu, yapılır. Çoğunlukla bir diyet lifi olarak adlandırılan Glucomannan oluşan ve çok az kalori ve karbonhidrat içerirler. (Hatta karbonhidrat-özgür). . Filinta küçük bir miktar var tofu yapılmış Bazı Shirataki erişte,
Shirataki tipik ıslak formda satılmaktadır - erişte sıvı içinde Torbalı. Tüm gerektiriyorsa durulayın ve tarifi için kullanmadan önce bunları tahliye olduğunu. Onlar kendileri tarafından çok lezzet var, ama onları birleştirmek diğer malzemelerle de lezzetleri çekmez. Kolayca Asya mağazalarında veya online Shirataki erişte bulabilirsiniz.

Süzülmüş 200 gr Shirataki spagetti,
Kabuklu 200 gr Karides,
Tuz ve karabiber
2 yemek kaşığı Zeytinyağı
1 tatlı kaşığı zencefil kökü, rendelenmiş
Doğranmış 1 çay kaşığı Sarımsak,
150 gr Çin lahanası, rendelenmiş
Rendelenmiş 100 gr Havuç,
Rendelenmiş 100 gr Pırasa,
Rendelenmiş 50 gr Radicchio,
3 yemek kaşığı tatlı biber sosu
Drenaj ve çok iyi Shirataki Noodle durulayın. Kenara koyun. Tuz ve karabiber karides. Orta ateşte bir tavada içine zeytinyağı 1 çorba kaşığı ekleyin. Yağ sıcak sonra, terbiyeli karides ekleyin ve onlar pembe çevirmek kadar pişirin. Çıkarın ve bir kase koyun.
Tavada, sonra sarımsak ve zencefil içine kalan zeytinyağı ekleyin. Cook, birkaç saniye süreyle, tüm parçalanmış sebze ekleyin. Bir dakika pişirin. Kizartma 2 dakika, Shirataki spagetti ekleyin. Ile tatlı biber sosu ve karides, ısı karıştırın. Tuz ve biber ile tat ve sezon ise gerekli. Hemen servis yapın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages