Siyah Venüs Rice koyu mor renkli ve geleneksel beyaz pirinç biraz daha uzun pişirme süresi gerektiren hafif, ceviz tadı ile orta taneli pirinç. "Yasak pirinç" veya "imparatorun pirinç". Gibi Çinli kökleri ve modern İtalyan uygulamaları ile bu siyah pirinç, aynı zamanda biliyorum tatlı dokular, zengin lezzetleri ve parlak bir renk karışımı ile, bu salata lezzetli ve besleyici bir öğle yemeği için yapar.

300 gr Tatlı patates, soyulmuş ve doğranmış
1 yemek kaşığı Zeytinyağı
Tuz ve karabiber
200 gr Siyah Venüs pirinç
350 mi su
2 Scallions, doğranmış (veya maydanoz)
1 avuç Antep fıstığı
3 yemek kaşığı balzamik sirke Beyaz
1 yemek kaşığı Portakal suyu
2 yemek kaşığı Argan yağı
Doğranmış mango, isteğe bağlı
200C / 400F firinda. Doğranmış tatlı patates, bir kase içinde zeytinyağı, tuz ve karabiber 1 çorba kaşığı Toss. Iyi Toss ve bir tepsiye tek kat koyun. Onlar çatal ihale 20 dakika kızartma kadar.
Yüksek ısı bir sos tencerede kaynatın siyah pirinç ve su getir. Tuzu ile hafifçe serpin. Kapak, orta-düşük ısı azaltmak ve 20 ila 25 dakika pişirin.
Bir kapta beyaz Balsamik, argan yağı ve portakal suyu ekleyin. Karıştırmaya çırpın. Kullanıyorsanız ve soyunma eğer pirinç, kavrulmuş tatlı patates, doğranmış taze soğan, fıstık, mango doğranmış karıştırın. Birleştirmek için hafifçe bölün.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top