Çikolata Süslü Noel Ağaçları - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

18 Ocak 2015 Pazar

Çikolata Süslü Noel Ağaçları

Yaratıcı gıda hediyeyi bu Noel ver - Bu ağaç şeklindeki çikolata yazıldığından çerezler büyük olasılıkla taraftan var bir kaç basit malzemelerle için, onlar bir çerez tabağı yapmak süper kolay ve güzel olduğunu diyoruz. Çocuklar süslemeleri ve bu tatil kesme çerezler yemek yardımcı seveceksiniz.

Yumuşatılmış 250 gr Tuzsuz tereyağı,
0.2 gr Saf Stevia ekstresi tozu (veya 60 gr Pudra şekeri)
1 tatlı kaşığı vanilya ekstresi
Oda sıcaklığında 1 yumurta,
300 gr Rafine yazıldığından un (veya düz un)
40 gr nişasta
30 gr Hollandalı işlenmiş kakao tozu
1 yemek kaşığı Süt
250 gr beyaz çikolata, doğranmış ve erimiş
Renkli şeker, süslemek için
Gümüş cachous, süslemek için
Pop sopa
Bir elektrikli el mikseri kullanarak, soluk ve krem ​​kadar tereyağı, saf Stevia ekstresi ve vanilya yendi. Yumurta ekleyin. Iyi kombine kadar çırpın.
Tereyağı karışımı üzerine un ve mısır nişastasını eleyin. Kakao ve süt ekleyin. Iyi karıştırın. Yarısında bölün. Bir disk içine her yarım basın. 30 dakika için plastik film ve buzdolabına her diski sarın.
160 derecede / 320 fırın. Hat pişirme kağıdı ile iki fırın tepsileri. 3mm kalınlığında kabartma kağıt 2 yaprak arasındaki her diski dışarı rulo. Çerez kesiciler (ağaç, yıldız, ya da yuvarlak) kullanarak, hamurdan şekiller kesti.
Hazırlanan tepsiler üzerine yerleştirin. 15 dakika veya firma kadar buzdolabında. 12 dakika ya da firma dokunmak kadar pişirin. 5 dakika bekletin. Soğutmak için bir tel rafa aktarın.
Bir su banyosu içinde kıyılmış beyaz çikolata eritin. Her bisküvi düz tarafı üzerinde bazı beyaz çikolata sürün. Başka biriyle birlikte bir çerez ve sandviç üzerine basın 1 Pop sopa. Onlar firması kadar bir kenara koyun. kenara onlar firması kadar.
Küçük bir plastik torbaya beyaz çikolata Kaşık. 1 köşesini kapalı snip. Boru ağaçların üzerinde zikzak desen. Renkli şeker ve gümüş cachous ile süsleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages