ÇİKOLATA SOSLU YALANCI TAVUK GÖĞSÜ - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

12 Kasım 2014 Çarşamba

ÇİKOLATA SOSLU YALANCI TAVUK GÖĞSÜ

ÇİKOLATA SOSLU YALANCI TAVUK GÖĞSÜ tarifim ile herkeze merhaba. Bu yazımda sizlere güne özel olarak pratik ve hızlı bir şekilde ÇİKOLATA SOSLU YALANCI TAVUK GÖĞSÜ nasıl yapılır anlatacağım. type='html'>


ÇİKOLATA SOSLU YALANCI TAVUK GÖĞSÜ
Sanırım sevmeyen yoktur :)

·         MALZEMELER:

·         1 litre süt

·         3 çorba kaşığı un

·         3 çorba kaşığı nişasta

·         1 su bardağı şeker

·         1 tepeleme yemek kaşığı margarin veya tereyağı

·         1 paket damla sakızı

·         ÇİKOLATA SOSU:

·         2 su bardağı su

·         1,5 çorba kaşığı un

·         7 çorba kaşığı şeker

·         2 çorba kaşığı tepeleme kakao

·         1 paket bitter çikolata ( 80 gr )

·         YAPILIŞI:

·         Bir tencereye, sütü, şekeri, un ve nişastayı, dövülmüş damla sakızını alıp, karıştıralım.

·         Orta hararetli ateşte çırpma teliyle sürekli karıştırarak muhallebi kıvamında pişirelim.

·         Altını kapatınca yağımızı ekleyip, mikser İle çırpalım.

·         Eğer altına bisküvi kullanmayacaksak, borcamı ıslatalım.

·         Bisküvi kullanacaksak borcama bir sıra dizelim ve üzerine muhallebimizi dökelim.

·         bırakalım.

·         ÇİKOLATA SOSUNUN YAPILIŞI:

·         Küçük bir tencereye, suyu, şekeri, kakoyu ve unu alıp, güzelce çırpalım.

·         Orta hararetli ateşte sürekli karıştırarak pişirelim.

·          Altını kapatır kapatmaz, çikolatayı parçalara ayırıp, ekleyelim ve eriyinceye kadar karıştıralım. Sosumz ılınıca tavuk göğsümüzn üzerine dökelim.

·         NOT: Hazır Bitter çikolata sos kullanabilirsiniz.


·         AFİYET OLSUN

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages