Soslu Tavuk Tarifi İftar Menüsü 2014 - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

28 Haziran 2014 Cumartesi

Soslu Tavuk Tarifi İftar Menüsü 2014

İftar yemekleri için nar gibi kızarmış soslu tavuk tarifimiz 2014

Malzemeler

2 £ kemiksiz, derisiz tavuk göğsü 
3 yemek kasigi sivi yag 
1 limon kabuğu rendesi 
1 tatlı kaşığı kimyon 
1 1/2 çay kaşığı toz kişniş 
2 yemek kaşığı soya sosu 
1 1/2 tatlı kaşığı kaşığı tuz 
2 çorba kaşığı şeker 
2 çay kaşığı köri tozu 
1/2 su bardağı hindistan cevizi sütü 
tutam cayenne 
gibi Tay ya Serrano olarak 1 küçük taze acı biber, kıyılmış 
1/4 fincan taze Salantro kıyılmış 
takozlar oyulmuş, Taze ıhlamur




Tarif

1. Tavuk göğsü yağ kesin. Meme kalın tarafından başlayarak neredeyse yarısında tavuk göğsü dilim, sonra her bir kitap gibi açın. 
plastik wrap, yağlı kağıt ya da büyük, açık, Ziploc çanta içinde iki adet arasında açık olan her meme yerleştirin. 
Küçük bir ağır tava kullanma , şişe veya yumuşak eti tokmak hafifçe bile kalınlığı içine her meme yaymak.

2. Taze kişniş ve ıhlamur dışında kalan tüm malzemeleri karıştırın.

3. Iki saate kadar için büyük bir kase ya da buzdolabının Ziploc çanta ve chill tavuk ve turşusu ekleyin.

4. Sizin tavuk sizin yemekleri prepped ve hazır almak için bu kez kullanabilirsiniz, böylece pişirmeye uzun sürmüyor.

5. Sonra tavuk pişirmeye hazır, turşusu her meme çıkartın ve bir kenara kalan turşusu ayarlayın.

6. Ağır bir tavada veya ızgara tava,. Yüksek ateşte yağı bir sıçrama ısıtmak 
. pan boğmakta üzerinde önlemek için gruplar halinde tavuk pişirin 
birkaç dakika açmadan sıcak pişirin göğüsler yerleştirin 
göğüsler ters çevirin ve pişirin Diğer tarafta altın olana kadar, sizin tavuk kalınlığına bağlı olarak uzun sürmemelidir. 
kalan tavuk pişirirken sıcak bir fırında veya folyo altında bir plaka üzerinde pişmiş göğüsler yerleştirin.

7. Küçük bir tencerenin içine turşusu dökün ve bir yuvarlanma kaynatın. Yakmak değildir böylece ara sıra karıştırarak, en az 2 dakika boyunca sürekli kaynatın.

8. Taze limon suyu ve kişniş serpin. Tarafta sos ile servis yapın.

9. Genellikle taraftan bu maddeler varsa bu birlikte atmak için hızlı, ucuz ana yemektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages