Yarım kilo muz-yarım kilo süt-1 paket pötiibör bisküvi-4 çorba kaşığı pudra şekeri Sosu için;2 adet yumurta-yarım su bardağı şeker-1 tatlı kaşığı margarin-1 tatlı kaşığı kakao-1 paket kakaolu bisküvi-1 su bardağı ılık su



Pötibör bisküvileri ufak parçalara ayırın.Süt ve pudra şekerini hafif ısıttıkdan sonra bisküvilerin üzerine döküp çatalla bastırarak püre haline getirin.Başka bir kapda muzları yine çatalla ezip püre haline getirin ve sütlü bisküvinin içine koyup karıştırın.
Dikdörtgen bir borcama streç geçirdikten sonra malzemeyi içine döküp buzlukta en az 1 saat bekletin.Sosu için;yumurta,şeker,ılık su,margarin,kakao ve ufak parçalara kırılmış kakaolu bisküviyi çatalla çırpın ve buzdolabında 15 dakika dinlendirin.Buzluktan çıkardığınız muzlu bisküviyi dilimler halinde kestikden sonra üzerine sosundan döküp servis yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
Top