Kahvaltilik Peynir Dolgulu Domates Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

24 Mayıs 2014 Cumartesi

Kahvaltilik Peynir Dolgulu Domates Tarifi



Sabah kahvaltılarına çok yakışacak, masaya renk katacak bir tarif var bugün nasibimize. Aslında bir nevi bizim meşhuurrr domates salatası başka bir sunum şekli :) Hafifliği ve lezzeti ile herkesin beğeneceği bir tarif olacağına adım kadar eminim. Şimdiden afiyet olsun...

Malzemeler:

- ½ kg. salkım domates
- 100 gr. sürülebilir beyaz peynir
- 100 gr. rendelenmiş taze kaşar peyniri
- 6-7 dal maydanoz
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı


Yapılışı: Domateslerin nispeten küçük ve düzgün olanları seçilerek iyice yıkanır. Öncelikle domateslerin servis tabağında düzgün durabilmesi için alt kısmı az miktarda, sap kısmının da bir bölümü, içerisi rahatlıkla boşaltılabilecek miktarda kesilir. Domateslerin içi, kesilen alandan bir kaşık yardımı ile boşaltılır.Bir kase içerisinde sürülebilir beyaz peynir, rendelenmiş taze kaşar peyniri, ince doğranmış maydanoz ve zeytinyağı iyice karıştırılır. Bir tatlı kaşığı yardımı ile peynirli harç domateslerin içerisine paylaştırılır. Üzerine maydanoz veya domateslerin kesilen kapağı süs amaçlı üzerine konularak servis edilir.

Türk Mutfağının En lezzetli resimli yemek tarifleri ile bayanlar evlerinde damak tadlarına hitap eden, türk ve dünya mutfağından seçme kolay tarifler ile yemek pişirmenin püf noktaları tümü ile sizler için sitemiz sofra yemek tarifleri olarak paylaşıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages