Hamburger Ekmeği ile Pratik Pizza Tarifi - Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Lezzetli Tadına Doyum Olmayan Yemek Tarifleri

Yapılması en kolay leziz çorba, meze, tatlı, salata ve yüzlerce yemek tarifleri sizleri bekliyor.

test banner

Breaking

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

25 Mayıs 2014 Pazar

Hamburger Ekmeği ile Pratik Pizza Tarifi


 

Evde bir şey yok, yani var da, çocukların gönlüne göre bir şey yok diyelim. Buzdolabını açıyorsunuz, azıcık peynir, azıcık sucuk var, tost deseniz hiçbirine yetmez. Sonra gözünüz hamburger ekmeğine takılır, her gün pizza alalım mı diye yalvaran çocuklarınız da aynı anda aklınıza gelir. İşte doğaçlama hamburger pizzanın temelleri atılmıştır artık. Gerisi doğra-kes, at fırına bekleden ibaret çok kolay, çok lezzetli ve "anne süpersin" iltifatları aldıracak bir tarif, denerseniz ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

Malzemeler:

- 4 adet hamburger ekmeği
- 5-6 dilim sucuk
- 1 çay bardağı kaşar rendesi
- 1 yemek kaşığı ketçap
- 1 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1 yemek kaşığı zeytin dilimi


Yapılışı: Küçük bir kasede ketçap ve zeytinyağı çırpılarak bir fırça yardımı ile, eninden ikiye kesilmiş hamburger ekmeklerinin üzerine sürülür. Tüm ekmeklerin üzerine kaşar peyniri rendesinden serpiştirilir. Bunların üzerine minik küpler halinde doğranmış sucuk, zeytin dilimleri ve tekrar kaşar peyniri rendesi konularak 180 dereceye ayarlanan fırında 6-7 dakika pişirilir. (Malzemeyi arzu ettiğiniz şekilde zenginleştirebilirsiniz.)


Türk Mutfağının En lezzetli resimli yemek tarifleri ile bayanlar evlerinde damak tadlarına hitap eden, türk ve dünya mutfağından seçme kolay tarifler ile yemek pişirmenin püf noktaları tümü ile sizler için sitemiz sofra yemek tarifleri olarak paylaşıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here

Pages